Zobacz wszystkie przepisy z pietruszką
Forma potrawy: Sałatki
mała główka sałaty
połowa główki sałaty karbowanej
duża cykoria
pół strąka czerwonej i żółtej papryki
kilka gałązek natki pietruszki do dekoracji
Sos:
0,33 szklanki soku pomidorowego
5 łyżek oliwy
5 łyżek sosu sojowego
łyżka octu winnego
2 łyżki startego imbiru
łyżka cukru
Forma potrawy: Sałatki
1 - opakowanie kaszki "kus kus"
0,5 - pokrojonej i drobno posiekane : zielona i czerwona papryka
10 - 15 posiekanych zielonych oliwek
pęczek posiekanej natki pietruszki
kilka listków mięty
pomidory włoskie z puszki również rozdrobnione lub 3 świeże obrane ze skórki drobno posiekane pomidory
0,5 szklanki oliwy z oliwek
sól, pieprz